top of page

VADLÁN ULTRA TEREP 2023

Számunkra oly sokat jelent a Keszthelyi-hegység, nem tagadjuk elfogultak vagyunk iránta. Mi is futók, ultrafutók vagyunk és szeretnénk Nektek megmutatni a csodálatos színekben pompázó Keszthelyi-hegységet, az új kilátókat, mind a 7-et. A Rezi és Tátika várakat, a szerzetesek által működtetett Sztúpát és még számos Zala megyei csodát! Önkéntes alapon szervezzük futóversenyeinket, így mindent a futókért elven, profi rendezéssel, önköltségen biztosítjuk mind azt, amit mi is szeretünk kapni versenyzőként. Az útvonal mentén található a 4 magyarországi Vadlán-lik. Részletesen a Vadlán-likról ITT találtok leírást.

Egyéni nevezéssel indulhatsz 50 és 108 km-en. Csapatban, amely maximum 5 főből állhat a 108 km-es távot tudjátok választani. A távon 12 db váltópontot határoztunk meg, így nem kell ultrafutónak lenned ahhoz, hogy felfedezd a Keszthelyi-hegységet. Álljatok össze maximum 5-en, nézzétek meg a www.cserszegtomajfutas.hu oldalon a VADLÁN ULTRA TEREP pályaleírását, szakasztérképeit.
Szervezzétek meg a csapatot, a váltási sorrendet, gyakoriságot! Ti döntitek el, hogy ki, melyik és mennyi szakaszt vállal!

A váltópontok közúton könnyen elérhetőek.

A verseny szervezésben kiemelt szerepet vállalt a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatósága és 12, az útvonalhoz kötődő település önkormányzata. A rendezvényt támogatja a Bakonyerdő Zrt.
A célba érkezők díjazásra már számos felajánlás érkezett. Gyertek vigyétek haza ezeket!
Szokásunkhoz híven a versenyt megelőző hónapokban folytatjuk a pályabejáró futásokat. Az időpontokat, helyszíneket, távokat hamarosan közzétesszük.

A szervezők nevében
Juhász Péter & Kiss Zalán

Anchor 1

A versenyközpont nyitvatartása:

2023.10.06 16:00 - 2023.10.08 9:00
8372, Cserszegtomaj, Iskola u. 17.
Versenyközpont: Cserszegtomaj, Iskola - Tornacsarnok

bottom of page